Why learn Kitesurfing

Why learn Kitesurfing

Κάθε χρόνο πάνω από 300 άτομα επιλέγουν το kiteclub.gr για να μάθουν kitesurf. Αν ρωτήσεις κάθε έναν από αυτούς αν άξιζε η απόφαση να ασχοληθούν με το άθλημα του kitesurf όλοι θα απαντήσουν ”Εννοείται” ‘άσχετα αν στο τέλος έμαθαν ή όχι. Πάμε να δούμε μερικούς λόγους που αξίζει να γίνει κάποιος kitesurfer.

-1 Γίνε μέλος μια μεγάλης κοινότητας.

Αν και το kitesurf είναι ατομικό άθλημα μετά απο λίγο καιρό θα κατεβαίνεις στην παραλία και για την παρέα. Σύντομα θα αποκτήσεις νέους φίλους και ο λόγος θα θέλεις να βρίσκεσαι στην παραλία θα είναι και για να κάνεις χαβαλέ μαζί τους απολαμβάνοντας θάλασσα και αέρα.

-2 Προκάλεσε τα όρια σου.

Ένας λόγος που το kitesurf είναι τόσο εθιστικο είναι επειδή κάθε φορά που είσαι στο νερό υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και εξέλιξης. Για αυτό το λόγο θέλεις να κατεβαίνεις συνέχεια στην παραλία για να μάθεις να πηδάς λίγο ποιο ψηλά ή να βγάλεις εκείνο το καινούργιο κόλπο που βλέπεις στο youtube. Με αυτόν τον τρόπο προκαλείς τα όρια σου και πολλές φορές τα ξεπερνάς.

-3 Βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση.

Παίρνοντας την απόφαση να ασχοληθείς με το kitesurf έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και να γυμνάσεις στο max τον κορμό σου. Με την δυνατότητα που σου δίνει το kitesurf να είσαι στο νερό για πάνω από 3ς ώρες σίγουρα θα γυμναστείς με το παραπάνω.

-4 Βρες έναν νέο λόγο για ταξίδια.

Αν και σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις αρκετό kite σε κάποια κοντινή σου παραλία πάντα θα θέλεις να ανακαλύψεις νέα μέρη. Με την ευκολία που σου προσφέρει η μεταφορά του εξοπλισμού σου τα κοντινά αλλά και τα μακρινά ταξίδια θα γίνουν μια ευχάριστη ρουτίνα.

-5 Βρες ψυχική ισορροπία.

Η αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει το kitesurf όταν είσαι πάνω στο σανίδι σου με τον αετό να σε τραβάει χάρη στην δύναμη του ανέμου είναι ανεπανάληπτη. Είναι τόσο απολαυστική που σε κάνει να ξεχνάς κάθε πρόβλημα και άγχος και να ηρεμείς.

-6 Κανε κάθε μέρα!

Το kitesurf είναι ένα extreme άθλημα που μπορείς να κάνεις καθημερινά. Ειδικότερα στην Αθήνα τους καλοκαιρινους μήνες μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά κάθε μέρα. Ακόμα και αν τελειώνεις απο το γραφείο στις 5 ή ακόμα και στις 6 μπορείς να είσαι στην παραλία 7 και να κάνεις για 2 ωρες.

-7 Επένδυσε τα χρήματα σου σε κάτι που αξίζει.

Αν και το kitesurf δεν είναι από τα ποιο οικονομικά hobby που μπορεί να ασχοληθεί κάποιος είναι σίγουρο ότι δεν θα μετανιώσει το παραμικρό ευρό που θα ξοδέψει. Όλοι οι παραπάνω λόγοι είναι η αιτία που θα κάνουν το παραμικρό ευρό που θα δαπανήσεις να αξίζει αλλά και να το ευχαριστηθείς με το παραπάνω.

Οι παραπάνω είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το kitesurf. Πάρε την απόφαση και κάνε το πρωτο βήμα παρακολουθώντας κάποιο course με το μεγαλύτερο club kitesurf το kiteclub.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 210/9211944.