Join the Kiteclub.gr Crew 2018

Join the Kiteclub.gr Crew 2018

Για άλλη μια χρονιά το Kiteclub.gr δίνει σε όλους την δυνατότητα απόκτησης της Member Card απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια που αυτή προσφέρει.

-Έκπτωση στα Kitetrips
-Έκπτωση 10% σε επιλεγμένα προϊόντα.
-Έκπτωση 30% στις επισκευές.
-Σε αγορές άνω των 250€ Free ενα Kitetrip
-Με 5 Kitetrips δωρεάν το επόμενο.
-Απεριόριστες διαδρομές για το νησάκι στην Λούτσα για kite με την άνεση κ επίβλεψη σωστικού.
-Χρήση Νερού κ αέρα στην βάση του kiteclub στην Λούτσα για συντήρηση του εξοπλισμού.
-Δυνατότητα αποθήκευσης εξοπλισμού στην βάση του kiteclub.

Αποκτήστε την με 150€/Χρόνο κ με έκπτωση 30% για ανανέωση των παλιών μελών.

Για πληροφορίες 210/9211944.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

1. ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ -ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ

 • Κάθε κάρτα μέλους είναι και παραμένει ιδιοκτησία της εκδότριας εταιρίας και ο κάτοχος είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει σε πρώτη ζήτηση.
 • Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβαση της κάρτας..
 • Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Ο κάτοχος με την εμφάνιση της δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές, παρά μόνο να έχει πρόσβαση σε προνόμια, όπως θα τίθενται και θα γνωστοποιούνται από KiteClub.gr. Μοναδική υποχρέωση του συμμετέχοντος προκειμένου να έχει πρόσβαση στα προνόμια του προγράμματος, είναι η επίδειξη της προσωπικής κάρτας μέλους.
 • Σε καμία περίπτωση η κάρτα, ο αριθμός των πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης δεν μπορούν να επιστραφούν έναντι χρημάτων.
 •  Η κάρτα μπορεί να αντικατασταθεί σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή καταστροφής.

 

 1. ΛΗΞΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 • To KiteClub.gr έχει το δικαίωμα να καταγγείλει οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία, την παρούσα σύμβαση με τον κάτοχο ( ή και να απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της κάρτας).
 • Η κάρτα μέλους παρέχει στον κάτοχό της προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το πρόγραμμα προνομίων KiteClub.gr βρίσκεται σε ισχύ απο 1/5/2018 εώς 1/5/2019. To KiteClub.gr  διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική τους ευχέρεια.
 • Το KiteClub.gr  δικαιούνται να τροποποιούν μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει.
 • To KiteClub.gr  διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το πρόγραμμα προνομίων. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγγραφη γνωστοποίηση στον συμμετέχοντα στο πρόγραμμα προνομίων.

 

 1. ΓΕΝΙΚΑ
 • Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα οφείλει να γνωστοποιεί  τυχόν αλλαγή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου που έχει δηλώσει, είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτά.
 • Το KiteClub.gr  διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του κατόχου μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (sms) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου. Εάν ο κάτοχος της κάρτας μέλους δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει προωθητικό και ενημερωτικό υλικό, δύναται να το αναφέρει μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής ή προφορικής επικοινωνίας.
 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:
 • Το KiteClub.gr  διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί τα προσωπικά δεδομένα του προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου του και να προωθήσει τα προϊόντα του.
 • Με την ακοκτηση ο συμμετέχων παρέχει τη συγκατάθεσή του στο KiteClub.gr  όπως χρησιμοποιει τα προσωπικά του δεδομένα σύμφωνα με τα ανωτέρω και αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης της κάρτας.
 • Ο συμμετέχων στο πρόγραμμα δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του ή να διορθώσει ή να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης προς το KiteClub.gr.