5 Λόγοι να ξεκινήσεις Kitesurf αυτή τη χρονιά
5 Λόγοι να ξεκινήσεις Kitesurf αυτή τη χρονιά

5 Λόγοι να ξεκινήσεις Kitesurf αυτή τη χρονιά

Το 2023 πρέπει να ξεκινήσει με ένα νέο χόμπι, νέους στόχους και πολύ διασκέδαση! Εμείς για να σας βοηθήσουμε να πάρετε την απόφαση αυτή συλλέξαμε 5 λόγους για να ξεκινήσετε φέτος kitesurfing μαθήματα.

1.Kitesurfing Community

Ξεκινώντας μαθήματα kitesurfing σίγουρα θα γνωρίσετε καινούργιο κόσμο με παρόμοια ενδιαφέροντα, θα κάνετε νέους φίλους και θα γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας.. Η άθληση γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και ο ένας βοηθά τον άλλον να εξελίξει τις ικανότητες του στο kite. To Crew του Kiteclub αριθμεί πάνω απο 300 μέλη, μόνο στην Ατιική.

2. Kitetrips

Αν λατρεύεις τα ταξίδια σίγουρα το kitesurfing θα σου αρέσει πολύ σαν χόμπυ, το να κάνεις ένα άθλημα που μπορεί να σε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο είναι ένα τεράστιο μπόνους. Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς προορισμοί για να διαλέξετε και σίγουρα μέσα από την kitesurfing κοινότητα θα βρείτε πολλούς ακόμα που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν σε άλλα kite spot για προπόνηση.

3.Ισορροπία

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθλήματα που έχουν σανίδα, η ισορροπία και η τοποθέτηση του σώματος είναι το κλειδί για να γίνετε καλοί kitesurfers. Το kitesurfing απαιτεί επίσης μεγάλη συγκέντρωση στην αρχή και ο συντονισμός του σώματος είναι κάτι στο οποίο θα δουλέψετε καθώς μαθαίνετε να ελέγχετε τον αετό. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ισορροπία και το συντονισμό του σώματος σας!

4.Ενασχόληση στη φύση

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το να περνάς περισσότερο χρόνο έξω και στη φύση μπορεί να βελτιώσει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία! Όποιο άθλημα και να ξεκινήσετε, η άσκηση θα είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη γενική σας υγεία! Το kitesurf προσφέρει έναν συνδυασμό άθλησης με περισσότερο χρόνο στη φύση.

5.Είναι διασκεδαστικό!

Τελικά το kitesurfing είναι πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό! Σίγουρα θα γελάσετε, θα ανέβει η αδρεναλίνη σας και θα αποκτήσετε ξεχωριστές παρέες μέσα από αυτό το άθλημα.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στα επόμενα μας kite sessions μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9211944.

Ακολουθήστε μας στο Instagram για να παρακολουθείτε τα νέα μας!

Διαβάστε ακόμα: 

Γιατί να μάθετε kitesurf; ΕΔΩ.

Kite Surfing: Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο θαλάσσιο σπορ στον κόσμο! ΕΔΩ

Leave a Reply