Γιατί να επιλέξετε το kiteClub για kitesurf.
kitesurf kiteclub

Γιατί να επιλέξετε το kiteClub για kitesurf.

Παρακάτω θα βρείτε τους βασικότερους λόγους που η επιλογή του KiteClub για την εμπειρία σας στο χώρο του KiteSurf την καθιστούν ιδανική.

1.Ασφάλεια κατα την διάρκεια του kitesurf

Όσο κοινότυπο και να ακούγεται η ασφάλεια είναι το κυριότερο μέλημα της ομάδας του KiteClub. Για αυτό το λόγο η χρήση στολής, σωσίβιου κκαι κράνους σε κάθε kite session είναι δεδομένη. Ενώ η χρήση σωστικού μέσου εχει προσφέρει βοήθεια σε εκατοντάδες αθλητές.

2.Εμπειρία στο χώρο του kitesurf

Με πάνω από 15 χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα του kitesurf μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλύτερη αντιμετώπιση της κάθε ανάγκης κ την μετάδοση γνώσης από δοκιμασμένες μεθόδους χρόνων.

3.Εξοπλισμός kitesurfing

Με την χρήση νεόυ εξοπλισμού κάθε χρόνο εξασφαλίζουμε την ασφαλή αλλά και εύκολη ενασχόληση σας με το άθλημα του kitesurf. Με δεκάδες αετούς από 5μ εως 15μ και σανίδια από 130 ως 160 εξασφαλίζουμε οτι θα έχετε τον ιδανικό εξοπλισμό για το βάρος σας σε όλες τις συνθήκες.

4.Μεταφορές προς την παραλία

Με την δωρεάν μεταφορά που προσφέρουμε στην παραλία, απολαμβάνετε την διαδρομή ανταλλάσσοντας απόψεις κ λύνετε απορίες με την ομάδα του Kiteclub.

5.Κόστος και πακέτα kitesurf

Με την πληθώρα πακέτων για κάθε ανάγκη και επίπεδο έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε από τις ανταγωνιστικότερες τιμές στον χώρο καθιστώντας την ενασχόληση με το kitesurf εφικτή σε όλους.

6.KiteClub.gr Crew

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και δεν είναι άλλο από τους ανθρώπους που αποτελούν την ομάδα του KiteClub. Που και μετά την αυτονόμηση σας είναι πάντα δίπλα σας. Από την καθημερινή ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες σε ιδιωτικό Group στο Viber μέχρι το οτιδήποτε θα χρειαστείτε στην παραλία, μιας και θα μας βρείτε πάντα εκεί που είναι ο αέρας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο +30210-9211944.

Διαβάστε ακόμα το άρθρο μας “4 απαραίτητα βήματα για γρήγορη πρόοδο”

Leave a Reply